Sove seg stor?

Søvn er viktig når man vokser så det knaker! Jeg skulle ønske den regelen gjaldt for nettene også… Tiril lager natteranglere, sånn er det bare med den saken. Lek og fart skjer om natten. Sove kan vi gjøre om dagen.

I helgen har jeg vært bortreist og holdt kurs. Konklusjon; mye skjer på 2 døgn! Blant annet kan valpene plutselig orientere seg mot lyder og bevegelser, og ikke minst spise ganske pent av et lokk. Slett ikke verst for små tasser på knappe 4 uker. Klatring er også en ferdighet som var på plass på søndag. Løpe mot den som sitter på gulvet, klatre opp i fanget og sleike på nesa – eller bite om du vil. Alle tennene er helt ute nå, og den første har allerede gnagd meg over ankelen. Flashback! Akkurat SÅ vondt gjør det.

I går var også livets første tur ut et faktum, men i dag ble det bare løping i gangen. 2 + og snø fristet ikke så veldig for verken valper eller andre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: