En ny vending i livet?

Navn er jo alltid en utfordring når firbente verdensborgere kommer til. Navnene på stamtavlen skal være ekstravagant, klinge bra, si noe om hvor fantastisk indivet er osv. osv. Selvom den håpfulle aldri ble det man hadde sett for seg, skal det i hvertfall ikke være noe å utsette på navnet! Gå ned med flagget til topps, på en måte.

Hos oss har det liksom bare gått i sprit og drinker – og denne gangen altså øl… Eller er det en forandring på gang?? Ser vi at unge, lovende Holm også går i den retning at navnene skal være noe mer enn noe man kan slukke en tørst gane med? Det kan se sånn ut…

Vi venter i spenning og kan kanskje legge ut en liste med nettopp ekstravagante navn vi også?

Kom igjen! Prøv deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: