"Tørr bak øra" er et tilbakelagt stadie

Livets første bad er tilbakelagt. Alle viste sin avsky for vannet i ulik grad, men alle kom og var passe eplekjekke når de var ferdig med sitt bad og en ny stakkar var under dusjen. Da var det greit å hoppe og sprette på utsiden gitt!

Tiden for oppholdet hos oss nærmer seg slutten. Jeg skal ikke legge skjul på at det blir deilig. Likevel er det alltid med et visst vedmod jeg sitter og ordner kontrakter og andre papirer som den lille skal ha med seg. Heldigvis får vi sett i hvertfall to av valpene relativt ofte, og det skal bli fint.

Mye læres på 8 uker! Det er så vidt vi følger med i svingene. Valpene forserer trappene ned fra terrasen med største selvfølge. De fyker avgårde på stødige bein i skogen, og kommer springende når vi bruker fløyta. I tillegg har de vunnet kretsmesterskapet i lagslossing! Ikke verst for en liten valp på 8 uker…

Mamma er fortsatt best!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: