Lykka og Toker reist

Ryggen har fått nytt navn, halefeste likeså! Ryggen heter fra og med nå Lykka og skal bo hos Therese og Jimmy rett utenfor Karlstad. Halefeste har fått det klingende navnet Toker – visstnok fordi han er så tokig?? Helt ukjent for oss 😉 – og skal bo hos Susanne og familien ved Gøteborg. Nå har de i hvertfall dratt. Jeg skal ikke legge skjul på at det var helt ok. Overmodne for å bli stimulert og bli kjent med den nye familien sin. Forståelig at leveringstid er anbefalt ved 8 ukers alder 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: