Ned som en skinnfell….

… rett fra jaktprøve i Agder. Fjordårets store opptur på samme stedet ble erstattet med en gedigen nedtur! Ikke like fantastisk å kjøre de 40 milene hjem med to store smultringer i sekken. Jeg prøver selvfølgelig å heve meg over det, men dere vet – det er jo slett ikke enkelt! Stort engasjement om detaljer i treningen fører til desto mer grubling når det går feil. Hva har jeg gjort feil? Hvorfor stemmer ikke generaliseringen som jeg har trodd? Ble Munti påvirket av noe? osv. osv osv. osv… Eieren får også tåle en smekk på lanken ved å ikke lytte til den responsen som hun har fått på trening den siste tiden. Kan en hund bli like utslitt av valper og styr som eieren kan? Nja… Det får bli det store spørsmålet! Det er uansett bare å se framover, selvom oppladningen til både det ene (NLM) og ikke minst det andre (IWT) kunne vært BETYDELIG bedre! Team captain, national team 2, Norway. Yeah, right….!
Verden beste Munti, tross alt!

2 kommentarer om “Ned som en skinnfell….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: