Exit Todd

Nakken, eller Todd fra nå av, har reist til Oslo sammen med tante Augusta og frøken Løken. Vi håper blokktilværelsen på Linnerud blir en positiv erfaring, tross verdens minste hage og asfalt i mils omkrets! Kjenner vi Tone rett får Todd erfare både det ene og det andre, ikke minst det meste av marka som er nærmeste nabo. Nå er det bare venstre bak som er igjen, og han har vært på tur i skogen i dag med innlagt bading. Ikke dypt nok til å svømme, men akkurat passe våt til å kunne riste av seg sin første dukkert.

Venstre bak har den siste tiden blitt kalt både lille mann, hei du, se her og diverse plystrelyder, så jeg håper at det siste navnvalget blir gjeldende. Petter Northug har mest sannsynlig fått sin engelske navnbror i form av en hund. Pete – it is!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: