Ferie!

Da blir det ferie i sommer også! Min planlagte og etterlengtede Frankriketur blir erstattet med en uke ved Lysekil…. Blir det helt det samme? Nja…  Siden valpekjøperen i huset brått ble slått i bakken av omsorg for den lille, kunne vi jo ikke dra fra Pete!?

Jeg husker tilbake etter de forrige kullene hvor jeg beholdt valp, så ble det tur til både Roma og Spania rett etter levering. Det gikk faktisk helt fint å overlate valpen til en annen person en ukes tid, men teori og praksis er kanskje to helt forskjellige ting 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: