Tradisjonen slo til i år også

Vondt i halsen og feber hadde kroppen min tydeligvis inngått en avtale om med alle de hyggelige virusene, akkurat rett før NM-helga! Kan ikke huske sist jeg var frisk den helgen, så hvorfor skal man forandre på en god tradisjon?? Nå hjelper det vel ganske lite å stå på en myr med vann til langt oppe på leggen og PRATE i 3 timer som oppladning heller, men i dag måtte jeg kaste inn håndkle og avlyse valpe- og unghundkurset. Kjedelig!!

Skulle ønske NM var på Stange. Hadde vært så mye greiere akkurat nå, kjenner jeg..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: