Trening med valpene i helgen var hyggelig og ikke minst givende for en oppdretterspire. Fokus for helgen var å bli oppdatert hvor langt i treningen hver enkelt hadde kommet, se på vilthåndteringen og ikke minst mye skravling på hvordan ting har gått de første månedene.

Valpene var veldig like hverandre i type og mentalitet. De fant hverandre fort, og de rollene som fantes før levering, oppstod ganske fort denne helgen også. Lykka og Toker dro på oppdagelsesferd sammen, Pete og Toker løp to-spann, rivende i en eller annen leke. Den eneste forskjellen var at Lykka hadde begynt å bli mer en liten frøken og snart voksen, istedenfor å holde alle gutta i øra som hun gjorde mens hun var her.

Pete er fortsatt den som er mest rolig og avbalansert, mens de andre viser mer intensitet og større iver i alt de gjør. Vilthåndteringen var flott hos alle. De plukket spontant opp alle viltslag, og bar hjem med fine grep. Kaninen var spesielt fin, synes alle! Nå er det bare treningen videre som skal vise seg gjennom ulike måter å håndtere dette på; alt ligger altså til rette! Glad jeg ikke er den som skal prestere denne runden 😉

Vi snakket en del om trening videre, og alle fikk et stort mål å jobbe videre mot til våren. Da planlegger vi treningshelg med de to kullene, og valpene som da har blitt unghunder skal vise seg fram for første gang.

Vi takker for en hyggelig helg, og setter pris på at alle kom! Noen fordeler skal det være å ha et lite kull 🙂

En tanke om “

  1. Tusen tack för en supertrevlig helg! Nu är vi taggade att börja träna på riktigt… Vi tränar avlämningar varje dag nu:) Ska skicka bilder till alla så fort jag hittar sladden till kameran..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: