Rogalandstur

I helgen har jeg vært i Rogaland og holdt jaktkurs. En kjempehyggelig og inspirerende helg med gode hunder, flott terreng og ikke minst trivelige kursdeltagere. Etter år med deltagelse på prøver i området, var det fint å være der en helg med mindre stress og mer kos. Tove disket opp med sengeplass og god mat, og Annette fikset DEN middagen lørdag kveld. Kan man ønske seg mer? Lørdagens økt ble holdt på Tananger og søndagen på Bore. Etter endt kurs tok Tove, Space og jeg en tur på Borestranda. Min sterke Danmarksfølelse gjorde seg gjeldende igjen! Jeg er så fascinert av det landskapet, og kanskje en gang i framtiden blir det enten en hytte eller et fast bosted i nærheten av sjøen. Håpet er der i hvertfall! Takk for en super helg – vi sees i april 🙂

Bilder fra helgen kan sees her (copyright Kjerrbergliå)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: