Vi trener og trener – episode 24.598.000

Ja, sånn går no dagan. Gjør man noe annet? Nja… Tar det aldri slutt? Nei, gjør vel ikke det. Alltid er det noe som lyser langt der framme. Når skal man sette inn formtoppen? Når skal man fokusere på de store målene? Sliten bare av å tenke i de store baner. Altså må man ta seg selv i nakken og finne svarene selv! Privat coaching – det var vel det man skulle drevet med, eller hva 😉 Rart at det skal være umulig å coache seg selv… Men, bloggen gjør jo nytten. Jeg leser innlegget i morgen, og får noen ideer. Eller, rettere sagt; jeg går ned i kjelleren og finner fram neoprendekkenet til unge lovende M, setter meg i bilen og finner et vann. Sånn var det!

Tidlig krøkes…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: