Godt nytt år!

Hva vil 2011 føre med seg, Bobben?

Og takk for alle julehilsener både på mail, i posten og i gjesteboka! Vi er ikke kjent for å legge igjen hilsener i alles gjesteboker, men dere skal vite at vi setter pris på og tenker på alle vennene vi har 🙂 Nå er det fortsettelsen og tankene framover som gjelder, selv om 2. januar ikke er den dagen man er mest kvikk til å gjøre hverken det ene eller det andre!

Framover blir det skiturer, planlegging av vårens kurser og et valpekurs som starter opp midt i måneden. Hadde det ikke vært for at vi har meldt på A-prøve 15. januar hadde nok dummyene vært pakket helt bort, i morgen (kanskje…) tar vi opp treningen igjen etter en pause siden forrige tur til Danmark.

Ønsker alle et lykkens 2011!

En tanke om “Godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: