Frekvens på blogging omvendt proporsjonalt med grader celcius?

Nja, det er vel ikke så langt unna sannheten. Enten måleren viser mange grader på den røde eller blå skalaen går det utover bloggingen. Men, definitvt av to ulike årsaker. Nå er vi med stor sikkerhet inne i den blå skalaen!

Et hyggelig avbrekk i vinterdvalen hadde vi for et par uker siden når Therese og vårt nye håp Lykka kom på besøk. En oppdatering på hvordan ståa var, og en korrigering av videre trening framover var målet med helgen. Lykka overbeviste oss alle sammen! Jeg må si at hun viser fine takter og bare bekrefter de egenskapene vi så i henne før levering. Vi hadde en flott økt i en ridehall med andre hunder, og det meste av treningen foregikk med alle hundene i aksjon samtidig. Fotgåing, innkalling forbi hverandre, apportering, sitte på linje og se andre hunder jobbe, og ikke minst å forholde seg til flere områder som vi ser som helt essensielt fra tidlig trening. Både Pete, Lykka og Kite (Åses unge, lovende) forholdt seg til alt dette med den største selvfølge. Ingen tendens til å ha egne tanker om hvem apport som var viktigst, bare genuin kontakt med fører og like positive uansett hvilken oppgave de ble satt til.

Neste runde blir i april, etter Thereses ønske. Ingen tilfeldigheter der i gården 😉 Sjekk ny hjemmeside for Flatligaen.


Så glad blir man etter en vellykket trening, Bjarne??
Foto: Vibeke Kaizer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: