Såvidt innom

Kursaktiviteten er på topp for tiden, og det blir lite tid foran pc’en til annet enn å svare på mail og oppdatere kurssider. I morgen kommer en haug med retrievermennesker fra avd. Sunnmøre for et 2 dagers kurs her hos oss. Det blir gøy med nye hunder, håper været ikke blir alt for ille. I dag har det mer eller mindre silt ned fra tidlig i morges.

Forrige helg fikk jeg derimot klemt inn et kurs hos Nordbys med Oliver Kiraly. Hadde en flott helg med en ydmyk og dyktig instruktør som gav tilbakemelding på hver eneste apport vi gjorde hele helgen. Luksus! Nå er inspirasjonen tilbake, og det har blitt flere kvalitetstreninger i løpet av uka.

Nå må jeg derimot løpe! Apporteringskurs og deretter en atferdskonsultasjon.
God helg alle sammen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: